KBC Match'it biedt twee abonnementsformules aan: Premium en Premium Plus.

Premium: € 363 voor zes maanden

Voordelige Proefperiode: €1

De meest voordelige formule als u niet meer dan 6 dossiers per jaar wilt raadplegen.

  • Onbeperkte toegang tot alle deals

  • Deals op maat van uw profiel

  • Toegang tot detailinfo voor € 302,50 per aanvraag

Premium Plus: € 907,50 voor zes maanden

De meest voordelige formule als u meer dan 6 dossiers per jaar wilt raadplegen.                                  

  • Onbeperkte toegang tot alle deals

  • Deals op maat van uw profiel

  • Toegang tot detailinfo voor € 121 per aanvraag

Uw bent reeds KBC klant

Neem dan gerust contact op met uw KBC contactpersoon. Of laat uw gegevens hier achter. Eén van onze collega's neemt zo snel mogelijk contact met u op!

U bent (nog) geen KBC klant

U kan ten allen tijde uw gegevens achterlaten op ons registratiescherm, dat u hier terugvindt. Eén van onze collega's neemt zo snel mogelijk contact met u op!

Bedrijven die geregistreerd zijn op KBC Match'it zijn actief in verschillende sectoren en regio's in Europa. Zij hebben een overnamewaarde tussen 1 en 10 miljoen euro.

Enkel verkopers waarvoor u een aanvraag tot detaildossier heeft gevraagd, zullen toegang krijgen tot uw biografie. Het is dus van groot belang om hierin toch enige context mee te geven (in welke industrie bent u actief, waar bent u naar op zoek, etc.). Uit ervaring merken we dat verkopers sneller toegang tot een detaildossier zullen geven wanneer de biografie voldoende is ingevuld.

KBC Match'it zal met u contact opnemen om uw aanvraag verder administratief af te ronden.

KBC Match'it wordt automatisch op de hoogte gebracht van het feit dat u als potentiële koper een niet-bindend aanbod hebt gedaan. KBC Match'it zal u contacteren en ervoor zorgen dat uw aanbod de nodige context meekrijgt. Nadien wordt de verkoper op de hoogte gebracht. Op basis daarvan kunnen eerste verkennende gesprekken georganiseerd worden tussen koper en verkoper.

De verkoper wordt automatisch op de hoogte gebracht van het feit dat u als potentiële koper zijn/haar detaildossier heeft opgevraagd. De verkoper heeft nu de mogelijkheid om u al dan niet toegang te verlenen. Hiervan wordt u eveneens automatisch op de hoogte gebracht.

Het niet-bindend bod fungeert als een eerste intentieverklaring om verkennende gesprekken op te zetten met de verkoper. KBC Match'it hanteert hiervoor een vaste template. Hierin zijn standaard een aantal voorwaarden opgenomen die het niet-bindend karakter garanderen.

Ja. Bij de opmaak van het verkoopdossier heeft u steeds de keuze om vastgoed al dan niet mee in het dossier op te nemen.

KBC Match'it voorziet geen begeleiding, maar via het platform krijgt u als koper / verkoper wel toegang tot een netwerk van partners die u kunnen begeleiden. Een overzicht van onze partners vindt u hier.

Op zoek naar de perfecte match?

Vraag uw toegang aan

Cookies opgeslagen