KBC Match'it zal met u contact opnemen om uw aanvraag verder administratief af te ronden.

Ja. Bij de opmaak van het verkoopdossier heeft u steeds de keuze om vastgoed al dan niet mee in het dossier op te nemen.

Is uw vennootschap een patrimoniumvennootschap? Ook dan kan u bij KBC Match'it terecht, contacteer ons gerust voor meer info.

KBC Match'it voorziet geen begeleiding, maar via het platform krijgt u als koper / verkoper wel toegang tot een netwerk van partners die u kunnen begeleiden. Een overzicht van onze partners vindt u hier.

Dit is zeker mogelijk, registratie op KBC Match'it kan zowel als natuurlijk persoon of rechtspersoon. Opteert u voor registratie als rechtspersoon, dan zorgen wij ervoor dat de facturatie naar uw vennootschap wordt doorgezonden.

Ben je reeds KBC klant en geïnteresseerd in KBC Match'it? Neem dan gerust contact op met je KBC contactpersoon of laat je gegevens hier achter.

Wij hanteren een zeer voordelige abonnementsformule waarbij je tijdelijk slechts 1 euro betaalt voor de periode tot 01/01/2020. Aarzel dus zeker niet en abonneer je nu! Voor meer informatie over de verschillende abonnementsformules verwijzen we graag naar onze website (https://kbcmatchit.be/nl/hoe-werkt-het)

Toegang tot het KBC Match'it platform is beschikbaar voor iedereen, je hoeft hiervoor geen KBC klant te zijn. Ben je wel reeds KBC klant en geïnteresseerd in KBC Match'it? Neem dan gerust contact op met je KBC contactpersoon.

Registreren kan trouwens eenvoudig via itsme! Zo doorloopt u zeer snel en gemakkelijk ons registratieproces.

De toegang tot het KBC Match'it platform verloopt via twee mogelijke abonnementsformules: Premium en Premium Plus. Betalingen kunnen uitgevoerd worden met VISA of MasterCard. Voor meer informatie over de verschillende abonnementsformules verwijzen we graag naar onze website (https://kbcmatchit.be/nl/hoe-werkt-het)

Op zoek naar de perfecte match?

Vraag uw toegang aan

Cookies opgeslagen