Over ons


Onze geschiedenis

Lancering

Op 6 oktober werd KBC Match'it succesvol gelanceerd. Het platform werd ontwikkeld samen met Kustmaan in minder dan 7 maanden.

100ste koper geregistreerd

Nog geen maand na lancering zijn er reeds 100 actieve investeerders ingeschreven op KBC Match'it!

De eerste match!

In februari 2017 is het al zover, de eerste gesloten deal! Meteen ook de snelst gesloten deal: op nog geen twee manden werden de onderhandelingen door de eigenaars van Gemini Bracelets succesvol afgesloten.

6 gesloten deals

Tijdens het eerste jaar na onze opstart vonden reeds 6 bedrijven een sucessvolle match!

Eerste #FutureProof event wordt georganiseerd in Roeselare

In 2018 start het KBC Match'it team in samenwerking met Nexxworks en Stella P. met de organisatie van regionale events met als thema "Is uw bedrijf klaar voor de toekomst? #FutureProof".

De kaap van 500 investeerders

Sinds maart 2018 bereikten we de kaap van 500 investeerders die actief op zoek zijn naar een bedrijf om over te nemen.

Twee "Tinders voor bedrijven" slaan de handen in elkaar

De leden van Voka-Limburg kunnen voortaan terecht op een online platform van Voka om expertise te vinden voor overnames, extra ondersteuning of investeerders. Eigenaars-ondernemers kunnen er ook op zoek naar overnameprooien. Voor dat laatste wordt samengewerkt met KBC Match'it.

Match'it trekt over de landsgrenzen heen

Sinds april verruimt Match’it zijn aanbod voor zijn investeerders en verkopers om hun match te vinden in het buitenland. In eerste instantie wordt het platform nu ook aangeboden in Slowakije, in samenwerking met CSOB Slowakije.

itsme®

Dankzij de itsme®-app kunnen kandidaat-kopers vanaf nu eenvoudig én volledig papierloos toegang aanvragen op ons platform. 

Team

Annelies Heemeryck

Annelies vervoegde het KBC Match'it team in mei 2016 en was mee betrokken bij de lancering van het platform. Annelies vervult net zoals Gwen en Quentin een commerciële rol binnen het team. Daarnaast staat ze ook in voor de marketing en de uitrol van nieuwe aanpassingen aan de website.

Annelies behaalde een Master diploma Handelsingenieur aan de Vrije Universiteit Brussel - Solvay Management School. Voor haar start bij KBC Match'it werkte Annelies in de marktenzaal van KBC als ALM Manager bij Group Treasury.

www.linkedin.com/in/annelies-heemeryck-1315296/

annelies.heemeryck@kbcmatchit.be

+32 470 90 04 23

Gwen De Rudder

Gwen De Rudder versterkt sinds juli 2018 het KBC Match’it team, na 7 jaar gewerkt te hebben binnen de kredietrisico-afdeling van KBC. De verworven inzichten in financiële analyse en acquisitiefinanciering kan Gwen aanwenden om potentiële verkopers en investeerders de nodige ondersteuning te bieden. 

Gwen behaalde een Master diploma Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Gent, en aansluitend een Master in Banking & Finance.

www.linkedin.com/in/gwen-de-rudder-52a37929/

gwen.derudder@kbcsecurities.be

+32 471 98 16 10

Quentin Santy

Quentin trad toe tot het KBC Match’it team in oktober 2018. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen KBC Corporate Banking en KBC Bank als relatiebeheerder. Graag stelt hij zijn opgebouwde kennis en expertise vandaag ter beschikking aan de gebruikers van KBC Match’it. Samen met Gwen en Annelies vormt hij het KBC Match'It-team en staat hij in voor de commerciële contacten.

Quentin heeft een Bachelor in Bedrijfsmanagement - Marketing en vervolledigde in 2018 zijn opleiding Adviseur Familiebedrijven aan Ehsal Management School Brussel.

www.linkedin.com/in/quentin-santy-ba718b5/

quentin.santy@kbcsecurities.be

+32 476 86 15 91

Stefan Goethals

Stefan startte bij KBC Securities in 2005 en werd hoofd van Corporate Finance en KBC Match'it in 2016. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van M&A-advies (zowel sell-side als buy-side), particuliere fondsenwervings- en aandelenkapitaalmarkttransacties. Geselecteerde recente transacties omvatten het secundaire openbare aanbod van VGP en de verkoop van t-groep aan Gilde Buy-Out Partners.

Hij heeft een masterdiploma Toegepaste Economie en een graad Handelsingenieur van de Universiteit van Antwerpen.

www.linkedin.com/in/stefan-goethals-2101b011/

stefan.goethals@kbcsecurities.be

+32 2 429 32 10


Op zoek naar de perfecte match?

Vraag uw toegang aan

Cookies opgeslagen