ARCQ

ARCQ werd zeven jaar geleden opgericht als gespecialiseerd detacheringskantoor en is in sindsdien uitgegroeid tot de referentie inzake rekrutering voor de life sciences industrie. Zaakvoerder en oprichtster Sophie Arcq was op zoek naar een partner om de verdere groei van haar bedrijf te ondersteunen. Die partner vond ze, mede dankzij het KBC Match'it team, in House of Talents. House of Talents werd in 2008 opgericht door Steve Rousseau en stelt meer dan 650 specialisten tewerk in verschillende nichemarkten. Het volledige overnameproces werd uiteindelijk van A tot Z begeleid door KBC Securities.

De match
 
“Arcq is gespecialiseerd in project staffing van wetenschappelijk geschoolde profielen die aan de slag gaan in sectoren als life sciences, voeding en chemie. Vandaag stellen we 75 consultants tewerk, zowel ervaren profielen als jong afgestudeerden. We bieden onze consultants de continuïteit van een vast contract in combinatie met uitdagende projecten bij klanten”, aldus Sophie Arcq.  
 
Steve Rousseau, CEO van House of Talents, was verheugd met deze uitbreiding van de groep. “ARCQ is een snelgroeiende onderneming waarbij kwaliteitsvolle dienstverlening centraal staat, dit ligt volledig in lijn met onze visie. Met de overname van Arcq verstevigen we onze aanwezigheid in enkele interessante nichemarkten.” ARCQ is de eerste overname sinds de recente participatie van Sofindev in House of Talents.

 

'Deze overname sluit perfect aan bij de strategie om een gezond evenwicht te bereiken tussen organische groei en een actieve acquisitiepolitiek.'

Groeiambities

Medeaandeelhoudster Sophie Arcq blijft ook in de toekomst de leiding in handen houden. “We grijpen met enthousiasme deze kans om deel uit te maken van House of Talents en zijn ervan overtuigd dat we hiermee dé partner hebben gevonden om onze groeiambities kracht bij te zetten. Deze evolutie laat ons team toe te blijven focussen op de kwaliteit van onze dienstverlening aan kandidaten, medewerkers en klanten terwijl we kunnen beroepen op de expertise en ervaring van collega-specialisten binnen de HR-groep.” 

Op zoek naar de perfecte match?

Vraag uw toegang aan

Cookies opgeslagen