menu-blog-blueMatch'it trekt over de landsgrenzen heen

Sinds de lancering van KBC Match'it eind 2016 kunnen we terugblikken op een stijgend aantal succesvol afgesloten deals. Ondertussen hebben we een solide basis van bijna 700 kandidaat-kopers opgebouwd. Sinds kort gaan we een stapje verder, letterlijk: KBC Match’it trekt over de landsgrenzen heen. Als eerste worden de 4 andere kernmarkten van KBC Groep betreden, beginnend met Slowakije. Het platform zal er worden gelanceerd als een satelliet met lokale branding, opererend onder de naam “CSOB Match’it”. In een later stadium zal het platform ook beschikbaar zijn in Tsjechië, Bulgarije en Hongarije.

Een vlotte, internationale uitwisseling van vraag en aanbod via een overkoepelend platform vergroot andermaal de kansen op een goede match tussen overlaters en overnemers. We komen hiermee tegemoet aan de vraag van Belgische investeerders voor buitenlandse opportuniteiten.

Wat verandert er nu concreet voor onze Belgische gebruikers?

Elke investeerder krijgt automatisch toegang tot zowel de Belgische als de buitenlandse deals. De abonnementskost blijft dezelfde. In de profielinstellingen kan een investeerder aangeven of hij geïnteresseerd is in enkel Belgische deals, in enkel buitenlandse deals of in beide. Op die manier kan er ook gerichter gecommuniceerd worden. Bij interesse in een buitenlandse deal verlopen de contacten met de verkoper via het KBC Match’it-team actief in dat land (voertaal Engels).

Ook de verkopende partij heeft ten allen tijde de keuze of hij zijn/haar dossier ook voor buitenlandse investeerders beschikbaar wil stellen.

Op zoek naar de perfecte match?

Vraag uw toegang aan

Cookies opgeslagen